آموزش آشپزی سری دوم

 
طریقه طبخ ماهی های جنوب


مواد لازم :   

ماهی  1 عدد
نمک  قدری
آرد سفید  قدری
تخم مرغ  4 عدد

طرز تهیه :

ماهی های جنوب که عبارتند از هامور ، سنگسر ، سرخو ، شوریده ، حلوا ، قباد ، کوشک ، ثبتی ، راشکو ، زرده ، عروش و میش ماهی باید بطریقه صحیح طبخ گردند تا لذیذ و ماکول شوند ، ذیلا دستور طریقه طبخ صحیح آن نقل میشود
الف - چطور باید گوشت این ماهیها را از پوست و استخوان جدا نمود
ابتدا ماهی را به پهلو خوابانیده از ناحیه گوش با نوک کارد بطور افقی گوشت را از دنده های ماهی چدا کنید ، برای گرفتن پوست نیز باید نوک کارد را از طرف دم زیر پوست کشیده و پس از آنکه قسمتی از پوست جدا شد با کمک کارد در حالیکه پوست ماهی بطرف پائین باشد آنرا کشیده کاملا از گوشت جدا نمائید ، گوشت ماهی که استخوان و پوست آن را گرفته باشند برای تهیه کباب مناسبتر است
ب - سرخ کردن ماهی بطریقه ساده
پس از آنکه ماهی بقطعات دلخواه برای سرخ کردن بریده و تمیز شد برای آنکه زیاد خیس نباشد آب آن را بوسیله دستمال و یا پارچه خشک نموده بعد نمک بپاشید ، چند قطره آب لیمو هم در صورتیکه مایل یاشید روی قطعات ماهی بپاشید ، بعد تکه های ماهی را در آرد بزنید بقسمی که قشر نازکی از آرد روی سطح ماهی را بپوشاند ، سپس در ماهیتابه انداخته پشت و روی آنرا با حرارت متوسط سرخ نمائید
پ - طریقه دیگر برای سرخ کردن ماهی
قطعات ماهی را پس از نمک زدن در آرد غلطانیده و در مایه تخم مرغ فرو برید ، مایه تخم مرغ از تخم مرغ زده شده و کمی نمک تهیه میشود ، پس از آنکه سطح ماهی با مایه تخم مرغ آغشته شد پشت و روی آن را در آرد سوخاری زده و در ماهیتابه سرخ نمائید ، در صورتیکه مایل باشید میتوانید در مایه تخم مرغ کمی زعفران اضافه نمائید
ت - کباب ماهی
بطور کلی میتوان از انواع ماهیهائیکه نام بردیم کباب تهیه نمود طرز تهیه از این قرار است ، پس از آنکه استخوان و پوست ماهی را گرفتید آنرا بقطعات دلخواه ببرید برای هر شش سیخ کباب یک دانه پیاز متوسط رنده نموده با کمی پوست لیمو رنده شده و زعفران به ماهی اضافه کنید بگذارید مدتی بماند سپس قطعات ماهی را بسیخ کشیده روی آتش کباب نمائید ، در موقع کباب کردن مقداری کره آب شده را که با زعفران و آبلیمو مخلوط شده باشد با برس موئی روی سیخ ها بمالید تا کباب بخوبی پخته و از سوختن روی ماهیها جلوگیری شود
ث - طرز آماده نمودن و طبخ ماهیهای حلوا ، زبیدی ، قباد ، شوریده و راشکو
چون این ماهیها نیز بصورت یخ زده عرضه میشود باید مدتی در آب سرد بماند تا بطور طبیعی یخ آن آب شود ، ماهی حلوا چون بدون فلس است پس از نرم شدن کافی است شکمش را خالی نموده و با کارد یا قیچی نوک دم و پره های آنرا ببرید ، پس از شستن و تمیز کردن نمک زده و در آرد بغلطانید و با حرارت متوسط در ماهیتا به سرخ نمائید
ماهی قباد را نیز میتوان بطور سرخ کرده یا کباب مصرف نمود ، پوست ماهی قباد را بطریقی که قبلا ذکر گردید باید از گوشت جدا نمود ماهی شوریده و راشگو دارای فلس است و پس از گرفتن فلس و تمیز نمودن میتوان آنرا با استخوان و یا بدون استخوان و پوست بطریقی که قبلا ذکر گردید سرخ نمود


 
روبو اسکاج(اسکاچ جادویی)


محـصولی جدید که شستشوی ظروف را برای شما آسان نموده و شما را به این کار خـسته کننده عـلاقه مـند مینمــاید . هنـگامی که از روبو اسکاچ برای شــستن ظروف اســـتفاده میـکنید ، پوست دســتان شـمـا با مـایع ظرفـــشوئی تـماس نداشــته و از هـرگونه ایـــجاد حساسیت مصون میباشد . روبو اسکاچ در شستن ظروف باریک مانند لیوانها تحــسین شما را برمی انگیزد . در ضمن در مصرف مایع ظرفشوئی صرفه جوئی قابل توجـهی صورت میگیرد . روبو اسکاچ با طــراحی زیبا و منحصر به فرد برای اولین بار در خدمت شماست .

قیمت :4500 تومان




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد