X
تبلیغات
رایتل
وبلاگ تفریحی بانوان

مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 10 تیر‌ماه سال 1388

1. قاشق توپی (برای خالی کردن داخل سبزیها و میوه ها )


2. ورقه کن فنری (برای فنری کردن سبزیها )


3. کاتر دوطرفه (برای فنری کردن سیب زمینی و هویج و ...)


4. مجموعه اسکنه ها (برای حکاکی بصورت U و V و زیگزاگ)


5. مجموعه قالبها (برای طراحی سبزیها و میوه ها)


http://www.schoolnet.ir/~nezammafi/docs/sargarmi/sabzi/vasayel1.jpg






چاقوهای شماره 1تا 3 (برای حکاکی شیارهای مختلف )
چاقوهای شماره 4 تا 6 (برای خارج کردن داخل سبزیجات )چاقوی شماره 7 (برای ایجاد شیار مستقیم و کنده کاری )
http://www.schoolnet.ir/~nezammafi/docs/sargarmi/sabzi/vasayel2.jpg



رنده شماره 1 تا 3 (برای درست کردن رشته های بلند و نازک از کدو، پنیر و سیب زمینی )چاقوی دندانه دار شماره 4 ( برای بریدن و ورقه کردن )وسیله شماره 5 ( برای فرم دادن به هویج و خیار و ...)پوست کن دوطرفه ( برای پوست کندن میوه ها و سبزیجات )
http://www.schoolnet.ir/~nezammafi/docs/sargarmi/sabzi/vasayel3.jpg


چاقوی شماره 1 (برای ورقه کردن گوشتها یا میوه های بلند)چاقوی شماره 2 (برای بریدن و ورقه کردن)چاقوی شماره 3 تا 5 (برای خرد کردن و بریدن )چاقوی شماره 6 (-ساطور- برای بریدن و خرد کردن )
http://www.schoolnet.ir/~nezammafi/docs/sargarmi/sabzi/vasayel4.jpg










طبقه بندی:
ارسال توسط خشنود

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ