1.
قاشق توپی (برای
خالی کردن داخل سبزیها و میوه ها )
2. ورقه کن فنری
(برای فنری کردن سبزیها )
3. کاتر دوطرفه
(برای فنری کردن سیب زمینی و هویج و ...)
4. مجموعه اسکنه ها
(برای حکاکی بصورت U و V و
زیگزاگ)
5. مجموعه قالبها
(برای طراحی سبزیها و میوه ها)
چاقوهای شماره 1تا 3
(برای حکاکی شیارهای مختلف )چاقوهای شماره 4 تا 6
(برای خارج کردن داخل سبزیجات )چاقوی شماره 7 (برای
ایجاد شیار مستقیم و کنده کاری )
رنده شماره 1 تا 3 (برای درست
کردن رشته های بلند و نازک از کدو، پنیر و سیب زمینی )چاقوی دندانه دار شماره 4 (
برای بریدن و ورقه کردن )وسیله شماره 5 ( برای فرم
دادن به هویج و خیار و ...)پوست کن دوطرفه ( برای پوست
کندن میوه ها و سبزیجات )
چاقوی شماره 1 (برای ورقه
کردن گوشتها یا میوه های بلند)چاقوی شماره 2 (برای بریدن و
ورقه کردن)چاقوی شماره 3 تا 5 (برای خرد
کردن و بریدن )چاقوی شماره 6 (-ساطور- برای
بریدن و خرد کردن )