مواد لازم
▪ رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم
▪ سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)
▪ نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز
▪ کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق
طرز تهیه
حبوبات
را که قبلا خیس کردهایم با پیاز سرخ کرده بگذارید کاملا بپزد. بعد سبزی
را تمیز و خرد میکنیم و داخل حبوبات پخته شده میریزیم و میگذاریم
سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل میکنیم داخل
آش میریزیم و مرتبا بهممیزنیم. رشته را در آش میریزیم و میگذاریم
آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمیداریم و
با کشک مخلوط میکنیم در سوپخوری میکشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز
سرخ کرده و نعناع داغ تزئین میکنیم.
کلمات کلیدی:آش رشته- انواع آش- تزئین آش- تزئین آش رشته-تزیین آش رشته