دستور پخت میگو پفکی ( بوشهری )




boxa65j5ngagaud54b3h.gif

فلس گیر

http://www.100kala.com/pic/product/600/29-1270541285.jpg


آیا همیشه با تمیز کردن فلس های ماهی مشکل دارید و هنگام تمیز کردن ماهی همه جا کثیف می شود یا دستتان میبرد؟

دیگر نگران نباشید این فلس گیر به طوری طراحی شده است که هنگام تمیز کردن فلس های ماهی تماس فلس ها را در محفظه خود جای میدهد و هیچ آسیبی به دستان شما وارد نمی کند


قیمت: 3,000 تومان
خرید پستی

این غذاى لذیذ دریایى براى فرزندان دلبند شما بسیار جذاب و اشتها بر انگیز است ،‌ و راهى است براى دور کردن آنها از فست فود ها:
 

مواد لازم :                                      

1 – میگو ... نیم کیلو

2 – تخم مرغ ... 3 عدد

3 – شیر... 1 پیمانه

4 – آرد ... 2 قاشق غذا خوری

5 – روغن ... به مقدار لازم

6 – نمک ... به مقدار لازم


طرز تهیه :

در ابتدا میگو را تمیز می کنیم و با کمی نمک و آب می جوشانیم. یکی دو تا جوش که خورد ظرف را از روی اجاق برمی داریم و میگوها را از آب بیرون می کشیم سپس سه عدد تخم مرغ را با کمی آرد(آرد سوخارى در صورت تمایل) و شیر مخلوط می کنیم و میگوها را در این مایه قرار می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. در ظرف دیگری مقداری روغن را داغ می کنیم و میگوها را در آن سرخ می نمائیم و بعد به همراه غذای اصلی به مصرف می رسانیم.


کلمات کلیدی :دستور پخت میگو ، میگو بوشهر، دستور پخت غذا های دریایی




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد