خواص خیار


http://2.bp.blogspot.com/_amtU1POy0iU/STZpo8ceSQI/AAAAAAAAGgo/uQjOUHWj_Us/s400/Cucumber+seed.jpg



boxa65j5ngagaud54b3h.gif

اسنپن اسلایس



snap n slice جهت ورقه کردن خیار، پیاز، هویج و...
وسیله ای خوب برای تهیه سالاد
با تیغه استیل در رنگهای مختلف



اگر دوست دارید که قطعه های یکسان از میوه های دلخواه خود داشته باشید کافیست اسنپ اسلایس را تهیه و از آن استفاده کنیدقیمت:14900تومان

خرید پستی:برای خریداسنپن اسلایس، ابتدا پس از کلیک روی دکمه زیر و پر کردن فرم خرید پستی، سفارش را درب منزل یا محل کارتان دریافت کرده، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. برای مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید پستی

خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه داراست .

ترکیبات شیمیایی :
خیار دارای ساپونین و آنزیم های مختلفی مانند پروتئولی تیک و غیره و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد . در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .
در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .
انرژی 8 کالریآب 95 گرمفسفر 30 میلی گرم
کلسیم 25 میلی گرمپتاسیم 160 میلی گرمویتامین آ 250 واحد
پروتئین 0/6 گرممواد چربی 0/1 گرممواد نشاسته ای 2/5 گرم
آهن 0/2 میلی گرمسدیم 6 میلی گرمویتامین ب 1 0/03 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/04 میلی گرمویتامین ب 3 0/2 میلی گرم
ویتامین ث 7 میلی گرم
خواص دارویی :
- خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند.
- خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس را درمان می کند.
- خیار ادرار آور است .
- خیار خون را تصفیه می کند.
- خیار عطش را تسکین می دهد .
- خیار ملین است .
- آب خیار برای رفع خارش مفید است.(پوست خیار را در آب بجوشانید و بعد از سرد شدن
روی محل خارش بریزید و ماساژ دهید.)
- خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و چروکهای صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.
- اگر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ کنید همه روزه از خیار استفاده کنید .
مضرات :
اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن باعث
است اختلال در دستگاه هضم گردد .
خیار نفاخ است چون سریعا در معده فاسد می شود همیشه باید آنرا قبل از غذا خورد
که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه نمی توانند خیار را خوب هضم کنند باید آنرا با نمک بخورند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد