طرز پخت ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی



boxa65j5ngagaud54b3h.gif

عود با رایحه یاس

http://www.100kala.com/pic/product/400/29-1270540641.jpg

20شاخه عوددربسته های شش ضلعی

عود گل یاس – با عطر دلپذیر حس طراوت ؛ تازگی و جوانی را به ارمغان می آورد

این شرکت برای نخستین بار در ایران موفق به اخذ پروانه بهداشتی 102301012001 از وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی شده است . بهره مند بودن این مجـــموعه از مجوّز وزارت بهداشت و درمان کشور عزیزمان ایران در تأیید درستی و بی خطر بودن عودهای وارداتی این شرکت ، دلگرمی بیشتری را برای پخش و استفاده مخاطبین این محصولات فراهم ساخته است.


قیمت: 4,000 تومان

خرید پستی:برای خریدعود، ابتدا پس از کلیک روی دکمه زیر و پر کردن فرم خرید پستی، سفارش را درب منزل یا محل کارتان دریافت کرده، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. برای مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


مواد لازم:
کنسرو ذرتعدد
قارچ خرد شده=۵۰ گرم
کره گیاهی=۳۰ گرم
پودر سیرقاشق چایخوری
پودر آویشنقاشق چایخوری
فلفل سیاه=به میزان لازم
آبلیموی تازهقاشق سوپخوری
مایونز=در صورت دلخواه


طرز تهیه:
۱٫ قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
۲٫ کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
۳٫ مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
۴٫ کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
۵٫ دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد